ایمیل مارکتینگ از روشهای موفق بازاریابی دیجیتال محسوب میشود. ایمیل مارکتینگ (Email Marketing) به زبان ساده یعنی این که بتوانید با ارسال ایمیل مخاطب یا مشتری جدید به دست آورید یا از این راه بفروشید و درآمدتان را افزایش دهید.
ایمیل مارکتینگ از شیوه های نسبتاً ارزان بازاریابی است. همین ارزانی باعث شده کمتر به صورت حرفه ای مورد توجه قرار گیرد.
ایمیل مارکتینگ یکی از سریع ترین و ارزان ترین روش های تبلیغات آنلاین برای کسب و کارهای مختلف است. بنابراین شما برای فروش بیشتر کالاهای مختلف و تبلیغات بهتر خدمات و محصولات خود میتوانید از بازاریابی ایمیلی استفاده کنید. همچنین میتوانید با ارائه کدهای تخفیف و هر نوع تبلیغات دیگر با ارسال پیام الکترونیکی به خوبی بازاریابی کنید.
چون بازاریابی محتوایی با استفاده از ایمیل میتواند مخاطبان و مشتریان زیادی را به سمت شما بکشاند. البته در ادامه این متن بیشتر خواهیم گفت که چرا باید از ایمیل مارکتینگ بهره ببریم؟ پس اگر تمایل دارید در این زمینه بیشتر بدانید تا پایان این مطلب ما را همراهی کنید.
نمونه ساده ایمیل مارکتینگ
بازاریابی ایمیلی یا ایمیل مارکتینگ (Email Marketing) به روشها و شیوههایی گفته میشود که از طریق ایمیل برای جذب ترافیک و بازدید کننده به کار گرفته میشود.
برای بازاریابی ایمیل در ابتدا یک بانک آدرس ایمیل مرتبط با کسب و کارتان پیدا کنید. سپس هر چند وقت یکبار در موقعیت های مناسب برای همه ایمیل بفرستید: برای مثال «دوست عزیز بیا این محصول خفن ما رو بخر»؛ این شد ایمیل مارکتینگ! برخلاف باور عموم، ایمیل مارکتینگ یا همان بازاریابی ایمیلی، ارسال پیامهای تبلیغاتی نیست، بلکه راه و رسم خاص خودش را دارد.
مزایای ایمیل مارکتینگ چیست؟
چنانچه میخواهید به عنوان یک فروشنده و یا ارائه دهنده خدمات متنوع مشتریان زیادی داشته باشید مطمئناً طراحی یک ساختار محتوایی به شکل کمپین ایمیل مارکتینگ میتواند در چند ثانیه بیشترین تأثیر را روی مخاطبین شما داشته باشد. از طرفی بازاریابی ایمیلی کم هزینه ترین روش های تبلیغاتی آنلاین است.
به همین علت صندوق دریافتی ایمیل و از همه مهمتر قسمت هرزنامه های شما همیشه پر از پیام های تبلیغاتی است. اما سؤال اینجاست که چرا باید از ایمیل مارکتینگ بهره ببریم؟
در حقیقت شما با کمک این روش تبلیغات اینترنتی میتوانید مخاطبان اصلی خود را بشناسید و برای جذب آنها به عنوان مشتریان جدید پیام الکترونیکی یا همان ایمیل ارسال کنید. در این راستا با بهره بردن از تکنیک های بازاریابی ایمیلی میتوانید مخاطبین خود را ترغیب به خرید کنید.
همچنین برندسازی کرده و مشتریان زیادی را با آگاهی از برند و اعتماد سازی به سمت خود بکشانید. حتی میتوانید با استفاده از سیستم اتوماسیون ایمیل مارکتینگ از مزیت های مهم دیگری هم بهره ببرید که در ادامه به معرفی آنها میپردازیم.
نرخ بازگشت سرمایه ROI
این روزها مشاغل مختلف به سختی برای تبلیغات هزینه میکنند. در واقع مدیران کسب و کارهای مختلف بی صبرانه میخواهند بدانند که بابت هزینه تبلیغات چه میزان فروش خواهند داشت. در صورتی که شما با مشاوره دیجیتال مارکتینگ و اجرای اصولی ایمیل مارکتینگ میتوانید در کمترین زمان به نرخ تبدیل بسیار عالی برسید. چون بازاریابی ایمیلی نسبت به روش های دیگر تبلیغاتی بسیار مقرون به صرفه است.
اثر بخشی آنی ایمیل مارکتینگ
در پاسخ این سؤال که چرا باید از بازاریابی ایمیلی بهره ببریم باید گفت شما با ارسال ایمیل به مخاطبین خود به طور آنی میتوانید بر روی بازدید کنندگان ایمیل تأثیر بگذارید. چون بازاریابی ایمیلی و ارسال محتویات متنی از طریق ایمیل بدون هیچ محدودیت زمانی به طرز فوقالعادهای حس عجله را در مخاطبین شما القا میکند.
ایمیل مارکتینگ سریع و مقرون به صرفه
همانطور که گفته شد ایمیل مارکتینگ سریعترین و کم هزینه ترین ابزارهای تبلیغاتی به شمار میآید. از این رو شما در هر کسب و کاری که فعالیت دارید با کمترین بودجه و سادهترین روش میتوانید نرخ بازگشت خوبی را در کمترین زمان تجربه کنید. در واقع شما با استفاده از یک لیست ایمیل به خوبی میتوانید به خروجی باورنکردنی دسترسی پیدا کنید.
ایمیل های سفارشی
با بهره بردن از ایمیل مارکتینگ نه تنها میتوانید برای مخاطبین خود ایمیل های سفارشی ارسال کنید بلکه مخاطبان و مشتریان شما این امتیاز را دارند تا ایمیل هایی را که برایشان ارسال میشود به دلخواه مشخص کنند.
تحلیل رفتار مشتری
دقت کنید که شما با کمک تکنیک های سئو و بازاریابی ایمیلی میتوانید رفتار مشتریان و بازدیدکنندگان خود را تحلیل و بررسی کنید. یعنی شما با ارزیابی پیام های الکترونیکی خود به راحتی متوجه میشوید که چه ایمیل هایی بیشتر باز شدهاند و کدام پیام ها برای مخاطبان شما بیشتر جذاب بودهاند.
حتی میتوانید بفهمید که کدام لینکها بیشترین کلیک را داشتهاند و مخاطبان شما نسبت به کدام CTA بازخورد بهتری نشان دادهاند.
شروع آسان با ایمیل مارکتینگ
شما با حداقل آموزش میتوانید به کمک ایمیل مارکتینگ کمپین تبلیغاتی ایمیل خود را آغاز کنید. حتی بدون یک تیم حرفه ای و با استفاده از محتوا، عکس و فیلم های ساده میتوانید بهترین بازاریابی ایمیلی را انجام دهید.
انتقال مستقیم پیام با ایمیل مارکتینگ
با استفاده از تقسیم بندی لیست ایمیل میتوانید سریع ترین پیام را به مخاطبین خود برسانید. از طرفی مطمئن باشید که تعداد زیادی از ایمیل های شما باز میشود.
بستر نشر محتوا
ایمیل مارکتینگ به تنهایی یک بستر مناسبی را برای انتشار محتویات شما ایجاد میکند. بنابراین شما به کمک این روش بازاریابی میتوانید محتویات خود را به صورت ایمیل ارسال کنید و کاربرانتان را درگیر کنید. در آخر با یک CTA فوقالعاده مخاطبینتان را به سمت خود بکشانید.
- شاید واستون جالب باشه : چگونه از اس ام اس مارکتینگ برای فروش استفاده کنیم
معایب ایمیل مارکتینگ
- اگر شما از سرویس ایمیلهای انبوه استفاده می کنید، ممکن است گاهی پیامها به دست مخاطبان نرسد.
- در بازاریابی ایمیلی شما فقط به افرادی دسترسی دارید که قبلاً مشتری شما بودهاند یا افرادی که قبلاً در مورد شما شنیدهاند.
- استفاده از عباراتی مانند «رایگان»، «کلیک کنید»، «تخفیف» و «خرید» ممکن است منجر به اسپم شدن و ارسال نشدن پیامها شود.
- اگر در پیام بهطور خیلی واضح و اصطلاحاً ضایع به تبلیغ خدمات و محصولاتتان بپردازید، ممکن است مخاطب پیام شما را نادیده گرفته و یا اینکه پیام شما را به عنوان اسپم در نظر بگیرد.
مراحل بازاریابی ایمیلی
- مخاطب خود را تعریف کنید. اگر میخواهید از طریق ایمیل به مشتریان دسترسی پیدا کنید، اولین قدم این است که بدانید آنها از طیفی با چه رده سنی، شغل و علایقی هستند.
- اهدافتان را تعیین کنید. آیا قصد فروش یک محصول، اطلاع رسانی درباره یک رویداد، آگاهیسازی درباره تولید یک محصول جدید و … را دارید؟
- در این مرحله یک پلت فرم بازاریابی ایمیلی را انتخاب کنید.
- نوع کمپین را تعیین کنید.
- یک لیست ایمیل بسازید.
- لیست خود را بخشبندی کنید.
- ایمیل خود را ایجاد کنید.
- ایمیل خود را تست کنید.
10 استراتژی برای اجرای کمپین های بازاریابی ایمیلی
- پیام های خود را شخصیسازی کنید. مثلا نام و فامیل گیرنده را در ابتدای پیام ذکر کنید.
- به گیرنده ادای احترام کنید و پیام خود را کاملا محترمانه بنویسید.
- سعی کنید کوتاه، خوانا و واضح پیام خود را ذکر کنید.
- مشترکین خود را تقسیمبندی کنید.
- ایمیلهای سازگار با موبایل (مبایل فرندلی) ارسال کنید.
- در صورت امکان کمپینهای ایمیل را خودکار کنید.
- ایمیل های خود را در زمان مناسب ارسال کنید.
- از دادن اطلاعات نادرست یا گمراه کننده بپرهیزید.
- آدرس وبسایت، شماره تلفنها و لوکیشن مجموعه خود را در ایمیل ذکر کنید.
- به گیرندگان توضیح دهید در صورت نارضایتی چگونه از دریافت ایمیلهای بعدی از جانب شما انصراف دهند.
+ هیچ نظری وجود ندارد
خودتان را اضافه کنید