زمان مطالعه: 6 دقیقه
تبلیغات
Ad

پیدا کردن یک شغل نون و آب دار که بتواند درآمد زیادی برای ما داشته باشد، آرزوی هر کسی است. مخصوصاً زمانی که سرمایه کمی برای شروع کار داریم و دلمان نمی‌خواهد که با شکست سنگینی مواجه شویم. اگر می‌خواهید در آینده یک شغل پردرآمد داشته باشید؛ یا الان هم شاغلید اما از درآمدتان راضی نیستید، این مقاله به شما کمک می‌کند تا کارهای سودآور و درآمدزا را پیدا کنید. ما در این مقاله قصد داریم ۳۰ تا از شغل‌های درآمد زا را بر اساس مهارت‌های مختلف معرفی کنیم.

شاید با مطالعه این مقاله بتوانید شغل مورد نظرتان را انتخاب کرده و آینده کاری خود را رقم بزنید. البته می‌توانید همین الان مهارت یا شغلی که دارید را در بخش دیدگاه‌ها بنویسید تا به شما بگوییم که چه شغلی به دردتان می‌خورد.

تبلیغات
Ad

 

 

معرفی فرصت‌های شغلی با سود بالا در ایران

همان‌طور که گفته شد، در این مقاله شما را با بهترین و پول‌سازترین مشاغلی که می‌توان در کشور ایران راه‌اندازی کرد، آشنا خواهیم کرد. اما بگذارید قبلش یک مثال برای شما بزنیم:

برای کسب درآمد بالا باید از آب گل آلود ماهی بگیرید. مثلاً یک زمانی فروش اسلایم و اسپینر روی بورس بود و فروشندگان این دو محصول حسابی پول درآوردند. درست است که این مشاغل درآمد بالایی داشتند، اما بعد از یک دوره کوتاه به فراموشی سپرده شدند.

اما صاحب اسباب‌بازی‌فروشی اینترنتی که در کنار فروش عروسک و ماشین و… اسلایم و اسپینر هم می‌فروخت، توانست درآمدش را چندین برابر کند. همین ایده‌های کوچک می‌تواند کسب و کار شما را رونق بدهد.

 

قدم صفر: راه اندازی فروشگاه اینترنتی یا سایت

از دیدن شماره صفر تعجب کردید؟! این شماره‌گذاری صفر به این دلیل بوده که قدم صفر تا صد کسب و کارهای پر درآمد با یک عدد که موجودیت و شمارشی ندارد، بیشترین تأثیرگذاری را دارد.

با توجه به رشد اینترنت و به وجود آمدن کسب و کارهای مختلف در این زمینه،راه اندازی فروشگاه اینترنتی یا سایت به صورت وحشتناکی در حال بیشتر شدن است.

مزیت این روش این است که شما دیگر بر خلاف کسب‌وکارهای سنتی محدود به یک محله مانند شهر یا روستای خود نیستید؛ بلکه کل ایران و بسته به نوع فعالیتی که دارید می‌توانید فعالیت جهانی با مشتریانی از سرتاسر دنیا داشته باشید.

برخی از مزیت‌های استفاده از فروشگاه اینترنتی به عنوان کسب و کارهای پر سود در ایران شامل موارد زیر است:

  • محدودیت مکانی و جغرافیایی بی معنی است: فروشگاه‌های سنتی نیاز به مکان و قرارگیری در بهترین نقطه از شهر را دارند. اما در فروشگاه اینترنتی موقعیت مکانی بی معنی است. شما می‌توانید با اعتمادسازی حتی در خانه خود یک کسب و کار بسیار بزرگ را مدیریت کرده و فروش بالایی داشته باشید.
  • محدودیت زمان برای شما اهمیتی ندارد: این که صبح کرکره محل کسب و کارتان را بالا بکشید و تا پاسی از شب مجدداً آن را پایین بکشید وجود ندارد. سایت شما ۲۴ ساعته به صورت آنلاین در دسترس هزاران و حتی میلیون‌ها فرد قرار دارد.
  • هزینه‌هایتان کاهش پیدا می‌کند: در فروشگاه اینترنتی نیازی به هزینه کردن‌های بی مورد مثل اجاره مکان، خرید لوازم ویترینی، دکوراسیون، استخدام چندین فروشنده و… ندارید. به جای این هزینه‌ها می‌توانید روی سایتتان سرمایه‌گذاری کنید، تبلیغات انجام دهید و در نتیجه فروشتان را چند برابر کنید.
  • اطلاع رسانی و ارائه خدمات بهتر به مشتری بیشتر است: با توجه به ابزارهای مختلف ایمیل، شماره تلفن، ابزارهای دیجیتال مارکتینگ و آنالیزور که در سایت قرار دارد، می‌توانید بر روی رفتار ذره بینی مشتریان تحقیق کنید. بدانید که به دنبال چه چیزی هستند و نیازهایشان را برطرف کنید.
  • سایت شما به عنوان یک کاتالوگ و از آن مهم‌تر فروشگاه خواهد بود: سایت شما نه تنها فرایند فروش آنلاین را فراهم می‌کند، بلکه به عنوان یک کاتالوگ کامل نیز در دسترس است. برای توضیحات محصولات و ارائه اطلاعات هر محصول نیازی ندارید که با مشتری صحبت کنید. همه چیز در صفحه وب در دسترس است.
  • روش‌های تبلیغاتی تأثیرگذار متنوع در اختیار دارید: چه چیزی می‌تواند بهتر از تبلیغات در سایت‌های پربازدید و دریافت ورودی از طریق گوگل و فروش بیشتر باشد؟ تبلیغات اینترنتی انواع مختلفی دارد که برخی بازدیدکنندگان را به مشتری تبدیل می‌کند. برخی دیگر هم موجب برندسازی کسب و کارتان می‌شود.
  • با همکاری سایر شرکت‌ها به درآمد بالاتر می‌رسید: حتماً از همکاری بین کسب‌وکارهای مختلف اطلاع دارید. به عنوان نمونه دیجی کالا را در نظر بگیرید که در برنامه‌های مختلفی مثل ایرانسل من کاری کرده که بتوانید امتیازی که می‌گیرید را به کد تخفیف یا کارت خرید تبدیل کنید. کدام کسب و کار سنتی می‌تواند به این شیوه و با این تأثیر عمل کند؟
  • به یک برند معتبر و مرجع تبدیل می‌شوید: وقتی از طریق اینترنت یک کار پرسود را شروع می‌کنید و بعد از مدت‌ها بر سر زبان‌ها می‌افتید، به عنوان مرجع شناخته می‌شوید. درست ماننددیجی کالا که حتی اگر خریدی از آن نداشته باشیم، برای انتخاب بهترین نوع محصول مورد نیاز از اطلاعات سایتش استفاده می‌کنیم.

 

 

 

1- دیجیتال مارکتینگ

بعد از گسترش اینترنت، شغل‌های مرتبط زیادی در زمینه دیجیتال مارکتینگ (Digital Marketing) روی کار آمد. دیجیتال مارکتینگ در اصل بازاریابی به سبک دیجیتال است که می‌توانید درآمد زیادی از این طرق کسب کنید.

بازاریاب محتوا، افلیت مارکتر، بازاریاب ایمیلی، بازاریاب سوشیال مدیا، متخصص سئو و… از جمله شغل‌های متنوع این حوزه هستند. با شرکت در دوره‌های مختلف می‌توانید یک شغل درآمدزا برای خودتان دست و پا کنید.

نمودارهای مربوط به دیجیتال مارکتینگ

۲- برنامه نویسی و توسعه دهنده وب

برنامه نویسی جزو پردرآمدترین شغل‌های آزاد جهان است. چه برنامه نویس یک شرکت خصوصی باشید و چه به صورت فریلنسری کار کنید، می‌توانید ماهانه درآمد بسیار بالایی داشته باشید.

با شرکت در دوره‌های برنامه نویسی، مشاهده ویدئوهای رایگان یوتیوب و کسب تجربه در این زمینه می‌توانید مهارت کد نویسی خودتان را تقویت کنید. با یادگیری حداقل ۲ زبان برنامه نویسی می‌توانید برای وب سایت و اپلیکیشن کد نویسی کنید.

۳- راه اندازی سایت اینترنتی

راه اندازی سایت برای دیگران یکی از شغل‌های پردرآمد است. مخصوصاً امروزه که اکثر کسب و کارها به دنبال فروش اینترنتی محصولاتشان هستند. برای ساخت سایت حتماً لازم نیست که برنامه نویسی بلد باشید.

سیستم‌هایی با اسم سایت ساز وجود دارند که می‌توانید بدون نیاز به دانش فنی، در کمتر از ۱ روز سایت آماده بسازید. با کمی تغییر در رنگقالب سایت می‌توانید یک سایت آماده به مشتریانتان بفروشید. از این طرق می‌توانید یک شغل پردرآمد با کمترین سرمایه داشته باشید.

 

۴- سرمایه‌گذاری در سهام

یکی از مشاغل مهمی که می‌تواند درآمد بسیار خوبی داشته باشد، سرمایه‌گذاری در سهام است. این‌طور که پیداست، سرمایه‌گذاری در سهام علاقه‌مندان زیادی در ایران دارد، اما کسانی که نسبت به این بازار اطلاعاتی ندارند، بهتر است به این بازار ورود نکنند.

کوچک‌ترین اشتباه در سرمایه‌گذاری و خرید سهام می‌تواند خسارت‌های جبران‌ناپذیری به شما و آینده‌ای که دارید، وارد کند. مثلاً در همین سال‌های اخیر افراد زیادی بدون دانش کافی خانه خودشان را فروختند و سهام خریدند. با ریزش ارزش سهام تمام سرمایه آن‌ها نابود شد.

۵- تریدر یا معامله گر

تریدر (Trader) کسی است که در بازارهای مالی مثل سهام، اوراق قرضه، رمز ارز و… خرید و فروش می‌کند. ترید کردن جزو پردرآمدترین شغل‌های اینترنتی است؛ البته اگر دانش کافی در این زمینه داشته باشید.

تریدر هم همانند سرمایه گذار با توجه به نوسانات بازار سود و زیان می‌کند. با این تفاوت که تریدر برای مدت زمان محدودی دارایی‌هایش را نگهداری می‌کند؛ اما سرمایه گذار دارایی‌هایش را برای طولانی مدت نگهداری می‌کند.

البته دو نکته را در نظر بگیرید:

  1. هیچ‌وقت تمام سرمایه خودتان را وارد بازار دیجیتال نکنید.
  2. تا زمانی که دانش کافی در زمینه ترید کردن نداشتید، به این بازار ورود نکنید!

 

6- مدیریت سوشیال مدیا

افراد زیادی به صورت روزانه در شبکه‌های اجتماعی فعالیت دارند. شما می‌توانید از طریق همین شبکه‌های اجتماعی درآمد داشته باشید. برای کسب درآمد از اینستاگرام و تلگرام می‌توانید تبلیغات کنید یا محصول بفروشید.

کانال‌های زیادی در تلگرام و اینستاگرام فعالیت دارند که سعی می‌کنند با تولید محتواهای جذاب، کاربران زیادی را به سمت خود جذب کنند؛ مدیران این کانال‌ها می‌توانند بر اساس اعضایی که دارند، هزینه متفاوتی برای تبلیغات دریافت کنند.

یکی دیگر از روش‌های کسب درآمد از طریق شبکه‌های اجتماعی به واسطه فروش محصولات است. با راه اندازی آنلاین شاپ در اینستاگرام می‌توانید در مدت زمان کوتاهی مشتریان زیادی پیدا کنید. حتماً نیازی نیست که محصولات فیزیکی داشته باشید؛ حتی فایل PDF کتاب‌های معروف یا مقالات ترجمه شده را می‌توانید در اینستاگرام بفروشید.

۷- آموزش آنلاین

اگر در زمینه خاصی مهارت دارید و می‌توانید سمینار و کلاس‌های مجازی برگزار کنید، شغل تدریس آنلاین را انتخاب کنید. یک شغل بسیار پر درآمد که سرمایه اولیه کمی هم نیاز دارد؛ البته به شرطی که  حسابی در کارتان حرفه‌ای باشید!

شما می‌توانید ویدئوهای آموزشی خودتان را در یوتیوب به صورت رایگان قرار دهید. به ازای هر بازدید از یوتیوب پول دریافت ‌کنید. روش دوم هم ضبط ویدئوهای آموزشی و فروش دوره‌های آموزشی به صورت آنلاین است. اگر هم دوست داشته باشید می‌توانید به صورت حضوری یا آنلاین لایو برگزار کنید و به صورت زنده به مشتریانتان آموزش دهید.

۸- تولید محتوا

یکی دیگر از شغل‌های پرطرف‌دار که از قضا باید مهارت و دانش کافی در زمینه نویسندگی داشته باشید، تولید محتوا است. همین مقاله‌ای که می‌خوانید توسط یک نویسنده در پرتال نوشته شده است. به هر حوزه‌ای از محتوا که علاقه داشته باشید از دنیای ماشین‌ها گرفته تا آشپزی می‌توانید محتوا تولید کنید.

برای اینکه یک تولید کننده محتوای حرفه‌ای باشید، باید اطلاعات عمومی خوبی از حوزه فعالیت خودتان داشته باشید و از سئو سر دربیاورید. کارتان با اینترنت هم خوب باشد. مابقی مسیر تولید محتوا مثل آب خوردن است.

تولید محتوای متنی و ویدئویی

۹- تولید ویدیو و تیزرهای تبلیغاتی

تبلیغات نقش مهمی در زمینه پیشرفت کسب و کار شما دارد. شرکت‌های زیادی هستند که عملکرد خوبی در زمینه تبلیغات ندارند و به همین علت، نمی‌توانند موفقیت‌های قابل توجهی داشته باشند.

اگر در زمینه عکاسی، فیلم‌برداری، سناریو نویسی و… مهارت دارید، می‌توانید به عنوان تولیدکننده ویدئو و تیزرهای تبلیغاتی کار کنید. هم می‌توانید به صورت فریلنسری کار کنید و هم اینکه با ارسال رزومه در یک شرکت تبلیغاتی استخدام شوید. اگر بتوانید مشتریان خودتان را پیدا کنید، قطعاً درآمد خوبی کسب می‌کنید.

۱۰- انجام پروژه‌های تایپ به صورت دورکاری

اگر کامپیوتر شخصی دارید و در زمینه تایپ کردن، تسلط دارید، بد نیست بدانید مراکز زیادی وجود دارند که تایپیست‌های حرفه‌ای استخدام می‌کنند. تازه می‌توانید به صورت دورکاری و پاره وقت هم از طریق سایت‌های فریلنسری پروژه تایپ بگیرید. انجام پروژه‌های تایپ جزو بهترین شغل‌ها برای خانم‌ها است که می‌توانند در منزل انجام دهند. در صورتی که بتوانید کار بهتری تحویل دهید، قطعاً امتیاز شما بالا رفته و پروژه‌های بیشتری تحویل می‌گیرید.

تیم تحریریه لینکو

تیم تحریریه لینکو، یک گروه متخصص و پرتلاش از نویسندگان و ویراستاران است که با تمرکز بر روی ایجاد محتوای معتبر، آموزشی و اطلاعاتی، به تامین محتوای با کیفیت برای خوانندگان می‌پردازد. اعضای تیم تحریریه لینکو با بهره‌گیری از دانش و تجربه‌های گسترده در زمینه‌های مختلف، مقالات، راهنماها، و محتواهای تخصصی را ایجاد می‌کنند تا مخاطبان را در موضوعات متنوعی چون فناوری، علوم، سفر، آموزش، بهداشت، و موارد دیگر توانمند کنند. هدف اصلی تیم تحریریه لینکو، ارتقاء دانش عمومی و کمک به افراد در یادگیری مفاهیم جدید و بهبود کیفیت زندگی آن‌ها از طریق ارائه محتواهای قابل اعتماد و مفید است.

مطالب پیشنهادی

+ هیچ نظری وجود ندارد

خودتان را اضافه کنید